Det irriterer meg noe helt jækli når man f.eks har kommet hjem etter en lang dag, og tenkt på den gode snacksen/maten, og så har enten noen andre i familien spist det, ellers så har det vært tomt for lenge siden.

Når jeg er i badekaret med varmt, deilig vann og er helt avslappet og sånn, og så får jeg plutselig ikke lyst til å være i badekaret lenger... I tillegg til at jeg ikke har lyst til å være i badekaret lenger, orker jeg ikke å gå ut av badekaret #whatdoIdo. Bare meg?

Det irriterer meg når jeg har pyntet meg fint og gjort alt med håret, er klar for å ta bilde. Jeg skrur på kameraet og tar noen få bilder, og tror du ser bra ut helt til du ser på bildene og du bare: ''Wow.. What kind of creature am I??''

Folk som tror de er Blair Waldorf fordi ho er så queen liksom. Øøøh, bitch dafuq. Altså det går ikke an å være Blair Waldorf med mindre du ér henne. Stop acting like a queen B. 

Jeg er irritert over at det bare er rike folk som Nicki Minaj, Paris Hilton osv som får gratis ting... DE ER JO RIKE FRA FØR AV DE KAN BRE BRUKE EGNE PENGER!

Folk som puster høyt eller spiser høyt, god! Stop it!

Det er sååå irriterende å ha cruch på en kjendis, eller en HOT modell f.eks.  Man sier selvfølgelig ''Jeg skal gifte meg med han'' - blablabla. Mens innerst inne er du bare helt lost, fordi du vet at du aldri vil gifte deg med han, og at du sannsynligvis aldri vil møte han heller.. Sometimes it's hard to face reality.

Reklame på spotify, youtube og andre apper! Jeg har liksom ikke all tid til å høre/se på en reklame som varer i tjaa.. - I all evigheter! Og i hvertfall når man synger en sang du spiller, og liksom virkelig kan føle sangen, og så kommer det reklame (out of no where) og stopper hele ur performance.

Folk som skal lage 3.verdenskrig ut av bittebittesmå ting! Jeg liker ikke å krangle, diskutere over unødvendige ting med mindre det er nødvendig å diskutere/krangle så utrolig mye om. Er det så vanskelig å bare ta en telefon og snakke med han/hun/meg om det?

Når man har strevd med innlegget, redigert bildene fint for bloggen, og så når du poster det ut er det som om du aldri gjorde det. Folk er så care og jeg bare sitter der.. gråter inni meg av all det harde arbeidet i tillegg til at statistikken ikke engang rykker seg en cm, lmao. 

 


  4 kommentarer på "10 ting som irriterer meg"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noSOFIA INGERSETH.
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits