Jeg hater gekkoer og firfirsler - Uff, uff, uff, uff, uff. En gang jeg var i Thailand hos tanta til mamma måtte jeg veldig på do, men jeg lot være fordi på veggen på vei til doen var det en HUGE gekko på veggen. Eh, ehhehe, man kan vell si at jeg tisset på meg. Og hos bestemor i det gamle rommet vi pleide å sove i var det en gang en firfirlse på taket. Jeg sov rett under den, og ba for livet mitt at den ikke måtte falle - og så skjedde det jeg fryktet aller mest. Den ristet den ene hånda si, og poff. Der datt den rett på meg. Jeg begynte å hyyyylgrine, haha.
 ♥
 Jeg er en veldig bestemt person - Når jeg først bestemmer meg for noe pleier jeg som regel å følge etter det. 
 ♥
 Når jeg greier noe, kan jeg ikke beskrive hvor mye jeg elsker meg selv der og da - Liksom når man f.eks greier å slå sin rekord på 60 meter'n, eller greier å trikse mange ganger er det ren happiness!
 ♥
Ikke alltid - Men noen ganger pleier jeg å gni tennene mine mot hverandre side til side i søvne. Mamma og søss synes det er sykt irriterende, hahah.
 ♥
Snorker - Piiinlig... Heldigvis er det ikke ofte jeg gjør det, håper jeg..? Både mamma, pappa og søss sier jeg snorker som en gris. 
 ♥
Jeg er bare veldig, veldig obbsessed med tjukke katter og seler - I hvertfall feite katter, de er så nusselige og bedårende at det ikke går an å ikke elske dem, omg!
  ♥
For å være ærlig er jeg så å si "sugen" på kjæreste - Jeg kan ikke vente til den dagen jeg kan klemme og kysse en gutt 24/7. Haha det høres snålt ut, men det er urettferdig å se på "cute couple" videoer, mens jeg sitter her og har en... bamse.
 ♥
Som regel greier jeg ikke å se på film uten å ha noe å tygge på, eller drikke. Det blir ikke ordentlig kinostund da.
 ♥
Jeg synes det er flaut å se andre gjøre noe pinlig - Hahha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at jeg også blir satt ut for noe pinlig når andre gjør det.
 ♥
Jeg føler meg fortapt når jeg ikke får sove - Det er slitsomt og det får meg til å føle utslitt neste dag. 


  6 kommentarer på "10 (randome) fakta om meg"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noSOFIA INGERSETH.
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits