- Spare penger. 

Jeg har aldri i hele livet mitt greid å spare penger. Når jeg først får penger, vil de bare ut av lommen igjen så straks de har kommet inn. Jeg bruker egentlig ikke mye penger på klær, diverse ting, sminke, sko og mat fordi jeg får penger av mamma og pappa når det gjelder slike ting. Men det er alltid veldig greit å kunne ha litt penger selv om det skulle være nødvendig, eller om jeg har lyst på noe som koster litt kan jeg spare og kjøpe det. Derfor er målet mitt for 2015 å spare mer penger, og tenke over hva jeg kjøper. Det kommer ikke til å bli lett, men jeg skal greie det!

- Spise sunnere, og eventuelt kutte ned inntaket av sukker. 

Det er ikke noe tvil om jeg spiser mye sukker i løpet en uke, eller i løpet av en dag sånsett. Istedenfor godteri kan jeg heller velge fukt.
Sukker er jo bare negativt mot kroppen, og ved å kutte det ut vil bare være positivt. Sukker skaper kviser, hodepine, kan skape diabetes og du kan bli overvektig osv, og det merker jeg uten tvil.For en periode greide jeg å unngå brus, saft og godteri, men det går hulter til bulter. Dette er kommer til å bli veldig vanskelig, men man begynner alltid med små skritt.

- Drikke mer vann.

Om det er noe jeg i gjennomsnitt drikker lite av er det vann. Istedenfor vann drikker jeg som regel enten juice, brus (om vi har), melk eller saft. Det sies jo at man helst burde drikke 8 glass med vann per dag, men jeg ggreier nok bare 2. To glass høres jo veldig lite ut (noe det egentlig er), men noen ganger kan jeg ende opp med å drikke opp til 5 glass, hehe. Det varierer veldig fra hvordan vannet "smaker" (ja jeg vet, vann smaker egentlig ikke noe), og når på årstiden egentlig. Noen ganger har jeg bare "den feeling" at vannet smaker himmelsk, og som regel drikker jeg mest vann på sommeren. Men hele poenget er å drikke mer av det.

- Ta skolen mer seriøst, i hvertfall på ungdomsskolen. 

Plutselig er jeg ferdig på barneskolen, og så drar jeg inn på ungdomsskolen. Wæ, det er sykt... Så er det karakterene som teller, og jeg vet at det kommer til å gå begge veier. Derfor skal jeg bruke dette halvåret på å lære så mye som mulig, og ta alt jeg har lært på barneskolen til ungdomsskolen. Ah, jeg har ikke lyst til å tenke på hvordan karakterene mine vil bli. 

- Være (mer) fornøyd med meg selv. 

Det er nok ikke bare meg. Men for meg vil det alltid være de periodene der jeg virkelig hater alt ved meg selv, jeg sammenligner meg selv med andre som jeg tenker er mye finere enn meg. Jeg prøver alltid å finne ting som er stygt og negativt med meg selv, men vet dere hva? Har dere egentlig prøvd å tenke over hva du faktisk liker med deg selv? Prøv det.
Noen av dere vil nok tenke, "jeg har ikke noe jeg liker med meg selv uansett", nei kanskje ikke, men det vil alltid være noe andre vil misunne deg for, et eller annet. Målet mitt for 2015 er å like meg selv litt mer enn det jeg har vært.Q: Har du noen mål for 2015?:) Blogges:*


  2 kommentarer på "- Mål for 2015 -"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noSOFIA INGERSETH.
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits